Over Keukenhof

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In acht weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie. Keukenhof is het platform voor de Nederlandse sierteeltsector. Wij bieden de inzenders en deelnemers aan de bloemenshows een prachtige etalage voor hun bloembollen, bloemen en planten.

Vanaf 20 maart 2015 is er zes weken lang een opvallende presentatie van bloeiende potplanten te zien in het Willem Alexander Paviljoen van Keukenhof. Deze unieke presentatie, bedacht en uitgevoerd door Schoneveld Breeding, combineert offline met online. De bezoekers worden uitgedaagd foto’s te maken in de photobooth. Hierbij krijgen ze de gelegenheid om de foto’s te personaliseren tot een ansichtkaart. De bezoekers hebben de keuze om zichzelf in typisch Hollandse scènes te plaatsen, bijvoorbeeld als fietser in Amsterdam, op een delfts blauw tegeltje en als molenaar. De ansichtkaarten zijn te delen op Social Media, zoals Facebook en het Chinese WeChat.

Breng dus vanaf 20 maart 2015 een bezoek aan het Willem Alexander Paviljoen in Keukenhof en laat je inspireren door prachtige bloeiende potplanten!

Plattegrond.indd

Share Button